2013. szeptember 23., hétfő

KOLBÁSZOS PENNE


Kezdjük a hetünket egy igen ízletes tészta recepttel.
Ez a kolbászos penne igazán családi kedvenc, ugyanis nem csak nekünk felnőttenek válik fogunkra, hanem a válogatós gyermekeink is megnyalják utána 10 újjukat.
Fél óra alatt elkészíthető és tökéletesen szolgál ebédként, de akár vacsoraként is.
Készítheted más tésztával is, én penne párti vagyok.
 A kolbászt is ízlésednek megfelelően választd.


                                        KOLBÁSZOS PENNE

HOZZÁVALÓK

Főző Kolbász
1 fej hagyma, kockázva
3 gerezd fokhagyma
2 ek.Oliva olaj
Csipet szárított erős paprika
1 marék spenót, friss vagy fagyasztott
1 konzerv szeletelt paradicsom
½ liter húslé
10 dkg Parmesan sajt
10 dkg reszelt sajt
Só és bors
Kifőzött penne tészta



ELKÉSZÍTÉS

1.A kolbászt szeleteljük fel és olajon pritsuk meg 5 perc alatt.
2.Az apóra vágott hagymát és fokhagymát adjuk a kolbászhoz és pároljuk puhára.
3.Keverjük bele a paradicsom konzervet és húslét illetve sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
3.Adjuk hozzá a spenótot és 10 percig főzzük fedő alatt.
4.Rakjuk bele a főtt tésztát, parmezán sajtot és reszelt sajtot, majd jól keverjük össze.
5.Tálaláskor parmezán sajjtal szórjuk meg.
.




JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ!

GYERE ÉS CSATLAKOZZ:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Pin It button on image hover