2013. január 2., szerda

DIY Fülbevaló tartóSzereted a  divatot?. És talán túl sok divat ékszered van?...Válaszom IGEN mindkét kérdésre ...Korábban egy nagy dobozban tároltam az ékszereimet és mindig össze voltak gabalyodva. Egyik barátomnál láttam egy szuper megoldást az ékszerek tárolására néhány évvel ezelőtt.

Az első fülbevaló tartómat 2 éve készítettem egy régi képkeret és egy régi necc harisnya felhasználásával.Az évek során  hozzáadtam néhány új fülbevalót a gyűjteményemhez,így mára már elég zsúfolt ez a fent látható darab.


Pár héttel ezelőtt az egyik Praktiker áruházban  szemet szúrt egy mintázott fém lap , amely azonnal beindította a fantáziámat egy újabb fülbevaló tartó készítésére.


 Amikre szükséged lesz ha nekilátsz megcsináni ezt a nagyon könnyen elkészíthető projektet

-Mintázott fém lap 
-képkeret 
-fém vágó olló (ez a lemez nagyon vékony, így lehet, hogy vágja renes olló is)

Mindössze annyit kell tenned, hogy bevágd a fémlapot a képkeretbe szorsan..Ha a  keretnek nincsennek kicsi kiálló szorítói amely  szorosan tartja a fémlapot (az enyémnek volt), csak verj bele néhány kissebb szeget, hogy ne mozduljon el a fémlap.

Kész a fülbevaló tartó projekt kevesebb, mint 20 perc alatt.
Akaszthatod falra illetve állíthatod a szekrényre a szép és rendezett új fülbevaló tartót.ik o

1 megjegyzés:

  1. Kedves Anikó! A mintázott fémlapos fülbevalótartót szeretném karácsonyi ajándékként elkészíteni, de sehol nem találok hasonló vékonyságú fémlapot hozzá. Tudom, ez már 3 éves bejegyzés, Praktikerben nem találtam, lenne ötleted esetleg,hogy hol nézzem meg,vagy esetleg emlékszel a pontos nevére? Köszönöm:)

    VálaszTörlés

Pin It button on image hover